Додати до кошика
Перейти до кошика

Hilti подолала рубіж у 5 мільярдів швейцарських франків

Шаан, 22 січня 2018 р. - у 2017 році Hilti Group продовжила зростати на усіх ринках та досягла показника об'єму продажів у 5,1 млрд. швейцарських франків. У порівнянні з минулим періодом продажі зросли 10,8% у швейцарських франках та на 9,6% у місцевих валютах.

«Цим досягненням ми зобов'язані нашій глобальній команді, яка послідовно та дисципліновано продовжує реалізовувати цілі нашої корпоративної стратегії. Ми запустили більше 60 нових продуктів, значно розширили наше портфоліо та укріпили нашу глобальну нашу глобальну програму продажів. Завдяки  настільки міцному фундаменту ми маємо змогу ще краще використовувати сприятливі ринкові умови минулого року. Ми маємо намір зберегти цей імпульс і у 2018 році", - виразив свою впевненість виконавчий директор  Hilti AG Кристоф Лоос.

Результати в регіонах відображають масштабне зростання компанії. За умови сприятливих умов усіх ринків Європа показала зростання 9,7% у місцевих валютах. Ще один значний крок вперед зробила Північна Америка, з результатом зростання на 8,5%. У Латинській Америці (+ 9,7%), тенденція до зростання закріпилась, хоча економіка загалом стабілізується повільно. Хороші показники досягнуто в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні - продажі зросли на 5,3%. Особливо слід відзначити результати регіону Східна Європа / Близький Схід / Африка (+ 17,4%).

Поділитись

Зв''яжіться з нами